Снимка БулфотоЗадържан е 54-годишен мъж от Габрово за 18 телефонни измами,

...
Снимка БулфотоЗадържан е 54-годишен мъж от Габрово за 18 телефонни измами,
Коментари Харесай

Арестуваха мъж за 18 телефонни измами

Снимка Булфото

Задържан е 54-годишен мъж от Габрово за 18 телефонни измами, осъществени на територията на общините Габрово и Севлиево. Това оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи, съобщи вести.бг.

Лицето е арестувано на 14 февруари след извършени оперативно издирвателни мероприятия от чиновници на бранш „ Криминална полиция “ при районно управление (на МВР) - Габрово. Престъпленията са осъществени в интервала от 20 юли до 24 октомври 2018 година. На пострадалите жители са нанесени вреди в размер на 107 320 лв., 22 425 евро, 265 щатски $, 400 турски лири, разнообразни златни украшения и юбилейни монети. Спрямо създателя на действията е наложена мярка „ полицейско задържане за период до 24 часа ” по реда на ЗМВР. Работата по изясняване и документиране на цялостната незаконна активност на лицето продължава.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 Sand (преди 3 минути) Рейтинг: 544 | Одобрение: 164 До тук добре, а какво прави онази комисия КОНОП ли беше какво беше, за какво на този още не са му иззети парите и имуществото,или в този момент първо да забележим какво има скътано, а след това ще се взема решение каквода се прави! Да се направи сметка,кой къде и какъв брой ще яде по този начин леко корупционно по трасето. Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР